You are

Creating Wallstories

Het gevoel van thuis, vind je nergens. Met Wallvis maak je van jouw huis een uniek thuis.  Wij laten jouw wand spreken door unieke en inspirerende wandverhalen te creëren. Van muur- en wandcirkels, wandpanelen, vloerkleden, behang en sierkussens. Kortom alles voor jouw Wallvisuals en interieur accessoires.

geojango maps D haIXr4ljc unsplash
productie

Duurzaam

100% Nederlandse premium & duurzame kwaliteit

Alle wanddecoraties van Wallvis worden on demand in onze printfabriek in Nederland geproduceerd. Sterker nog, wij produceren namelijk elke wanddecoratie pas op het moment dat jij besteld.

Dat betekent geen onnodige voorraadopslag en overvoorraad. Wel zo duurzaam en gewoon heel snel in huis.

Prachtig

Premium materiaal

Alle wanddecoraties van Wallvis hebben een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van prachtig, premium materiaal. 

Dit materiaal is sterk, vormvast en is uv- en waterbestendig waardoor je er jarenlang plezier van kan hebben. Niet voor niet kiezen vele ateliers ook voor de Wallvis kwaliteit. 

Door gebruik te maken van de nieuwste 5 picoliter printtechniek zijn de kleuren adembenemend en super scherp. Waarbij de print wordt voorzien van prachtige matte of glanzende afwerking passend bij jouw Wallvis design. 

2530 957f776754a052e9 1
463 1a1dca480257bd11 3

Easy does it

Makkelijk op te hangen

Je hebt geen lijst nodig om de wanddecoratie op te hangen aan de wand. Daardoor ontstaat er een mooie vrijhangende look & feel.

Voor het oog creëert het een veel luxere uitstraling dan bijvoorbeeld een simpele canvas of fotolijst, voor een nette  prijs.

Innoveren geeft energie

Altijd nieuwe Wallvis designs

Het Wallvis productinnovatie lab en designstudio zorgen regelmatig voor nieuwe thema’s, ontwerpen en producten met eigen “signature”. Wij denken namelijk niet in half jaar collecties, maar verrassen je graag het hele jaar door.

IMG 9888 1