geojango maps D haIXr4ljc unsplash

Eenvoudige manier om muurcirkels op te hangen

Een muurcirkel is een soort kunst die aan de muur gehangen kan worden. Deze muurdecoratie is op een gemakkelijke manier op te hangen en het duurt slechts ongeveer vijf minuten van begin tot eind. Plaats eerst de meegeleverde ophangplaat op een vlakke ondergrond zoals een tafel of vloer en bevestig de andere helft van het metalen deel (de lus) aan de achterkant van je cirkelvormige kunstwerk. Meet vervolgens met een meetlint hoe hoog je de ophangplaat van het oppervlak wilt hebben

Muurcirkels ophangen is eenvoudig met een bijgeleverde ophangplaat. Hang de plaat aan de muur en bevestig de andere helft om je muurcirkel op te hangen. Het stevige ontwerp zal jarenlang standhouden, hoe vaak het ook verplaatst wordt.

Een muurcirkel is een mooie en gemakkelijke manier om je muren te versieren. Hij kan worden opgehangen met een bijgeleverde ophangplaat, die je eenvoudig met schroeven aan de muur bevestigt. Zodra de plaat aan de muur is bevestigd, hang je de ene helft van de cirkel eraan en draai je hem aan of uit tot hij goed vastzit.

Geef een antwoord