Kies één van onze collecties

PSDOctArt72
Wall Art collectie
Kies uit de mooiste selectie van line art, moderne en abstracte kunstwerken. Ontdek de stilistische getekende gezichten, sierlijke silhouetten en internationale kunst met warme kleuren.
Collectie bekijken
muurcirkel Schotse hooglander
Wildlife collectie
Natuurlijke wallstories in je interieur. Een collectie waarin dieren op hun mooist, wildst, krachtigs of juist kwetsbaarste moment in beeld gevat zijn. Afbeeldingen die het verhaal van het dierenrijk veretellen van een leeuw, Schotse hooglander, pinguin of zebra.
Collectie bekijken
paars_mockup.png
Floral collectie
Haal de natuur in huis met beeldschone bloemstukken vol kleurkracht die altijd bloeien. Ontdek de prachtige werken met natuurlijke kleuren, bijvoorbeeld in combinatie met de perfecte combinatie met organische Re-board® materiaal.
Collectie bekijken
melkmeisjes_mockup.png
Masterpiece collectie
Maak van je wand een meesterwerk. Kies uit de beste selectie Hollandse en internationale meesterwerken van Rembrandt van Rijn, Frans Hals, Johannes Verspronck, Johannes Vermeer en veel meer Hollandse meesters. Kijk rustig rond in onze collectie.
Collectie bekijken
rio_mockup.png
Worldstories collectie
Ontsnap aan je dagelijkse routine en droom weg bij de Wallvis® World Stories Collection. Een selectie van unieke reisverhalen. ’s Werelds mooiste en meest bijzondere plekken en locals die hun verhaal vertellen. Denk aan verrassend Colombia, de bijzondere wijken van Johannesburg en de tofste plekken buiten de gebaande paden. Ontdek ze allemaal en ga op wereldreis.
Collectie bekijken